RWY 11-29 LUKKET Bane 11-29 vil være lukket i perioden fra og med 3. juni til ultimo juni pga. asfaltarbejde.

 

Beskyttelse af persondata

Tak for din henvendelse til Roskilde Lufthavn, Københavns Lufthavne A/S

I henhold til persondataloven, hvis ordlyd du kan finde på https://www.retsinformation.dk, har du ret til at blive informeret om behandlingen af de personoplysninger, som du videregiver. Københavns Lufthavne A/S beder dig om at give samtykke til, at Københavns Lufthavne A/S må behandle oplysninger om dig.

Københavns Lufthavne A/S, Box 74, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, CVR- nr. 14 70 72 04 er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver til Københavns Lufthavne A/S. Dette sker eksempelvis i forbindelse med henvendelser om flyoperationer og støj i Roskilde Lufthavn.

Københavns Lufthavne A/S opbevarer de afgivne oplysninger (navn, adresse, telefon, e-mail og eventuel henvendelse). De afgivne oplysninger anvender Københavns Lufthavne A/S for at kunne give dig den bedst mulige service i forbindelse med din henvendelse. Oplysningerne kan også blive anvendt til statistiske formål, hvor de i så fald vil være anonymiserede.

I en række tilfælde vil Roskilde Lufthavn, Københavns Lufthavne A/S informere de relevante, kompetente myndigheder om din henvendelse og behandlingen af den. De myndigheder, der vil blive informeret, er typisk Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og/eller Roskilde Kommune.

Jeg bekræfter hermed, at Roskilde Lufthavn, Københavns Lufthavne A/S må behandle de af mig afgivne oplysninger i forbindelse med min henvendelse til Roskilde Lufthavn.

Københavns Lufthavne A/S – 26-07-2017